Fortsatt har jeg tomater igjen så får se hva jeg gjør med resten, Lykkebobla. Hadde jo ikke lyst til å kaste de grønne tomatene, så måtte finne på noe mer med de og det smakte faktisk slett ikke dårlig
Rotgrønnsaker er mettende og sammen med litt stekte nøtter, og cottage cheese og soltørkede tomater ved siden, gir det et en deilig smak og et godt look
Smaker ypperlig som tilbehør til for eksempel Svinaktig god kylling. Smak til med salt og pepper. Pesto er godt, tomater er godt og da må jo også kombinasjonen være god
I dag var jeg så og si helt tom for ideer kiket i kjøleskapet - der var det også ganske tomt, så jeg plukket frem de råvarene jeg hadde og det ble til denne formen med tomat, squashog en liten pølsebit
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomaterog ramsløksmør appeared first on. Squashen er det ikke noe spesielt hokuspokus med, skjær den i skiver, ha på litt olivenolje og salt og pepper
strimlet svinejøtt. Grillspydene stekte jeg i en medium varm panne med litt smør. Rett før servering blandet jeg inn litt spuldret fetaost og toppet det hele med litt mer basilikum
Rull svinestrimlene inn i kålen og bind en trå rundt, slik at kålen holder seg på plass. Favoritten når det kommer til koteletter er kanskje ikke nakkekoteletter av svin
Oppskriften her er relativt lik Trines (dogmed noen små endringer). Det fine med kjøttdeiggratengen var at jeg kunne lage den klart kvelden i forveien, sånn at det bare var å sette inn i ovnen i dag
Fyll med basilikum, soltørka tomat, hvitløk og parmesan. Mos blandingen med en stavmikser. Legg spekeskinkeskivene slik at de overlapper hverandre, og slik at du får rulla det rundt kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.