Marinertlaks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Den marinertelaksen smakte helt nyydelig sammed med sellerirotpurè. -- 2 marinertelaksefileter. Jeg bruker den chili- og fennikel-marinerte varianten som fås på Rema 1000. 2 marinertelaksefileter
Den marinertelaksen smakte helt nyydelig sammed med sellerirotpurè. – 2 marinertelaksefileter. Jeg bruker den chili- og fennikel-marinerte varianten som fås på Rema 1000. 2 marinertelaksefileter
Laks er både sunt og godt. Når ovnen er varm, setter du laksen inn i ovnen. Legg laks på toppen. Du finner den i fryse og ferskvaredisken, og i dag har jeg kjøpt en variant hos Rema 1000 som kommer fersk og ferdig marinert, med rosmarin og basilikum til 50 kroner for 500 gram. 500 gram laksefilet i stykker (ferdig marinert, eller krydre den selv). 1000 som kommer fersk og ferdig marinert, med rosmarin og basilikum til. 500 gram laksefilet i stykker (ferdig marinert, eller krydre den selv)
Litt sprø salat er også godt til - men ikke nødvendig - laks og asparges er jo veldig godt bare det. 150 - 200 gr laksefileter pr person. 150 - 200 gr laksefilet
Uansett vil jeg råde deg til å prøvesmake på laksen etter at den er ferdig marinert. Vi har ofte laks til middag her hos oss, laks er raskt å tilberede, og har mange variasjonsmuligheter
Ceviche, eller fisk og skalldyr marinert i lime eller sitron, er en utrolig enkel måte å få et velsmakende og fantastisk godt fiskemåltid på bordet på null komma niks
legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. ca 5 poteter (bruk gjerne potetrestene fra i går ) 4 laksefileter uten skinn og bein 1 brokkoli revet ost salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.