Ta av platen og kjøres til suppe i blender eller med stavmikser. Men siden butternut squash/gresskar kan være litt vanskelig å få ta i Norge kan denne suppen fint lages som en gulrot suppe, eller ennå bedre gulrot ogsøtpotetsuppe
En enkel hverdagsmiddag, men med kraftig god smak av friske grønnsaker, vanlige pølser og chorizo-pølse, og i tillegg får du rydde litt i grønnsaksskuffen samtidlig som du lager en god middag
Fortsatt har jeg tomater igjen så får se hva jeg gjør med resten, Lykkebobla. Hadde jo ikke lyst til å kaste de grønne tomatene, så måtte finne på noe mer med de og det smakte faktisk slett ikke dårlig
Denne suppen er enkel å lage med ingredienser som du finner i nærbutikken din, og liker du ikke at suppen er så sterk, kan du bruke mindre av chili eller bare bruke litt chili pulver istedet
Jeg har brukt kikerter i denne suppen her, det er ikke så mye brukt, men er fantastisk godt og kan brukes både fra hermetisk på glass og i tørket tilstand som må bløtlegges som jeg har gjort i dag
Mest for å glede samboeren så stekte jeg litt krydret chorizo lett som man kunne drysse på toppen. Ha over i suppeskålerog server med revet parmesan ( og eventuelt stekt chorizo)
Rotgrønnsaker er mettende og sammen med litt stekte nøtter, og cottage cheese og soltørkede tomater ved siden, gir det et en deilig smak og et godt look
Kutt opp brødet i terninger, legg brød, urter ogtomater (hele boksen med veske) i en blender. Smaker nydelig med ett dryss av serranoskinke (her brukt spekeskinke) og hardkokte egg
Smak til med salt og pepper. Pesto er godt, tomater er godt og da må jo også kombinasjonen være god. Ha dem over i en blender/hurtigmikser, finhakk hvitløk og ha den over i mixeren
Skjær løk og hvitløk i biter og ha dette i en kjele med litt olje. Jeg hadde koteletter og grønnsaker i kjøleskapet, så var det bare til å finne på noe, og håpe at fyren ble fornøyd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.