Svin carré med stekte grønnsaker og boulangère-poteter
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kjøtt
  • 800 g svine carré
  • salt og pepper
  • olje til steking
  • 1 kg poteter, skrelt, i tynne skiver
  • 2 løk, små, skrelt, i tynne skiver
  • 1 håndfull frisk salvie (20-30 g), finsnittet
  • 3 dl kyllingkraft
  • 50 g parmesan, grana padano, revet
  • 50 g smør
  • 1 ts sukker
  • salt og pepper
  • 2 gulrøtter, skrelt, finkuttet
  • 1 rød løk, i tynne skiver
  • 150 g asapargesbønner
  • 150 g kantarell
  • 150 g sjampinjong
  • 100 g kløverspirer
  • smør til steking
  • salt og pepper
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 1,5 dl tørr hvitvin
  • 1,5 dl kyllingkraft
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss fersk timian, finhakket
  • litt smør til steking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.