Både til frokost, lunsj, i matpakken. Luftige Horn. og som tilbehørtil middag. Idag skal vi ha omelett til middag, da blir det horn til med godt smør på
Finmal nøttene, jeg brukte maskin til dette og her gikk det helt fint. Luftig sjokoladepai. Pisk eggehvitene stive, tilsett resten av sukkeret litt og litt, pisk til en lett marengs
I lengre tid har jeg leita etter en god brødoppskrift til nista til Henrik, et brød som ikkje er så kompakt at du må tygge i evigheter for å bli ferdig
Lykke til. I går bakte jeg noen luftige horn. Tilslutttilsatte jeg den oppvarmede væsken opp i bakebollen sammen med 2 egg -. Deretter satte jeg deigen til heving med plast over ( ca 45 minutter )
Lyst til å bake i dag. og blir så luftige og gode. 1 ss luftigere bakst. Når smøret er smeltet - hell oppi melken i kjelen - og la dette bli varmes opp til 40 grader. Deretter tilsetter du melet sammen med 1 ss luftigere bakst. Elt godt og sett til heving (ca 1 time). sett til etterheving (ca 1 time)
Da er jeg tilbake etter å ha vært sammen med sønnen min på sykehuset i nesten en uke. Jeg vispet først egg og vaniljesukker luftig, før jeg hadde i smør, lettrømme og melk
Disse små, hjemmelagde og luftige brødene hadde vi til en pastarett forrige uke. Fersk focaccia sammen med pasta hever middagen til nye høyder (for meg)
Hvis du følger forklaringen til punkt og prikke får du en deilig og myk loff. Kjempeluftig loff. Rør inn salt og mel i flere omganger til det har blitt en jevn og fin deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.