Det er godt med loff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med en oppskrift på loff som er enkel å bake
Endelig. Jeg har funnet oppskriften. Den er fantastisk enkel å lage, og super å fryse. 3 ss margarin7 dl skummet melk50 gr gjær2 ss sukker1 1/2 ts saltca 1-1,2 kg hvetemelSmelt smør og ha i melka
Snu koppen og la loffen skli ut. ) Nå har du nydelig loff du kan nyte med ditt favoritt pålegg på 30 g mandelmel fra skåldede mandler (ikke fettredusert)
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Luftige og deeeeeilig myke og med masse vaniljesmak. For en tid tilbake fikk jeg uventet besøk og oppdaget til min store skrekk at jeg IKKE HADDE NOE JEG KUNNE SERVERE
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.