Det er godt med loff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med en oppskrift på loff som er enkel å bake
Bollene blir saftigere og luftigere om du klarer å bake med en deig med mindre mel. Solboller spises mange steder for å feire at sola kommer tilbake etter mørketida
Luftige og gode brød som smaker kjempegodt. I mange år har jeg bakt brød, men aldri helt fått det til. Jeg har brukt oppskrifter, jeg har slumpet, jeg har bakt eltefritt, og jeg har eltet i timesvis
Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tid til frokost og tid med familie/venner. Noen må jo jobbe også når andre tar ferie, men det er viktig å kose seg med maten allikevel
Har noen barn som blir veldig glade når de får servert varme rundstykker til frokost. #rundstykker. Disse er veldig enkle å bake og nesten alltid vellykket
Min oppfatning er, at jo ferskere og luftigere, jo mer fornøyde brødspisere. La deigen heve i 45 minutter, elte ut og del den til rundstykker, horn, hamburgerbrød eller lag fletteloff. Jeg lagde 10 rundstykker (hvorav 6 ble brukt som hamburgerbrød til lakseburger) og 1 fletteloff
ferskere bakst og luftigere bakst. *Trill ut rundstykker og la dem etterheve til dobbel størrelse. Til ca 25 rundstykker trenger du. 2 ss Idun luftigere bakst
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.