Riv parmesanen på fint rivjern og ha i kjøttfarsen sammen med salt og pepper. Finhakk vårløkene og bland sammen med egg og karbonadedeig med deigkrokene til mixmasteren
Ha i melblandingen, rør godt med kjøkkenmaskin og en sterk slikkepott til du får en fin deig. Perfekte inntil supper, tapas eller bare som et rundstykke med godt pålegg
Jeg lagde ett "vanlig brød" og ett som jeg toppet medpestoog revet parmesan. Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift på tapasbrød medpestoog ost her på bloggen
Gryterett med grønn pestoogparmesan. Prøvde en ny ting idag som jeg ikke har prøvd før, ville lage noe med mine favoritt grønnsaker, karbonadedeig og grønn pesto
Ekstra moro blir det når resultatet blir så godt, og jeg kan dele oppskriften og bilde med dere. Dette passer perfekt til påskelunsjen, hva med å bake dette til helgen
Skill eggene og pisk plommene inn i malken sammen med halvparten av sukkeret. Den er kraftig og sterk i smaken,samtidig som den er fløyelsmyk mot ganen
Visp et egg og bland dette i det tørre sammen med melkeblandingen. Men ved å ta utgangspunkt i oppskrifta mi på smørloff, har jeg endelig fått brød som både er luftigeog smaker kjempe godt
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Tilsett parmesanenog valnøttene som er blitt tørristet litt i panne først. Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Luftigeog deeeeeilig myke ogmed masse vaniljesmak. Allerede neste morgen startet jeg dagen med å sette en gjærdeig og bakte en god dose himmelsk gode vaniljesnurrer
Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigen virker litt for klissete til å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.