Steikt ris med egg og grønnsaker. 08. 11. 2016 kl. 14. 48 i. Tips til restemiddag. Én kommentar. BIR (den lokale søppelbedriften vi har i Bergen og omegn) burde egentlig elsket bloggen min, for halvparten av alt jeg lager er rester
Jeg hadde en god og varm steikepanne med smør og la fisken på pannen og når den nærmer seg ferdig steikt strødde jeg litt godt med salt på (ha gjerne pepper også om du ønsker det)
Steikt ørret med mangosalat. 13. 11. 2016 kl. 19. 20 i. Fiskeretter. 8 kommentarer. En lynkjapp middag på en søndag. Inspisert av maten til Åse i går kveld, ble det ørret og mangosalat i dag etter tur
Fisken steikte jeg bare med salt. Jeg renset alle grønnsakene guleroten og nepen raspet jeg siden de tar litt tid å bli gjennomsteikt, resten delte jeg i passe store biter
Steikt karbonadedeig med karri og kokosmelk. 06. 09. 2017 kl. 20. 29 i. Retter med kjøttdeig. Én kommentar. Etter å ha vært borte en liten stund så var kjøleskapet nesten blåst for grønnsaker, så jeg hadde kun hvitløk
Fra Gudbrandsdalen og dalførene rundt kommer de lekre, tynne, sprø kakene som kalles ”avletter”. Kakene skal helst stekes i spesielle jern med et særpreget, vakkert mønster
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.