Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Fisken steikte jeg som vanlig i pannen til den var ferdig, og hadde litt salt og lime på. Variasjon er vel stikkordet, jeg spiser ikke mye ris av mange grunner og en av de er at den ikke smaker noe
Jeg serverte medsteikt laks som jeg kjøpte ferdig marinert og en klatt creme fraiche. Smak gjerne til med salt og pepper, men vær forsiktig med krydderet
Åse lager utrolig spenene og nydelig mat, med alt mulige krydder, oljer oggrønnsaker osv. Inspisert av maten til Åse i går kveld, ble det ørretog mangosalat i dag etter tur
Her kommer oppskrift på ørretmed høstens grønnsaker, blomkålmos og holandaisesaus. Sammen med stekt ørretog holandaisesaus ble det en middag som falt i smak til både små og store
Jeg steikteørretfilet på begge sider på steikepannen (ca. Kok fløten sammen med safranen, det tar ca. Og man hever middagen til et nivå som er langt fra kjedelig hverdagsmat
Nå er det fersk ørret å få tak i og det smaker utrolig godt. Fyll fisken med hakket bladpersille, dill, sitron i skiver (spar en liten sitronbåt til rømmen) og salt og pepper
Skjær i skiver purre og gulrøtter og stek det lett sammen medørreten. Stek ørreten i olivenolje ha salt og pepper etter smak og gjerne litt grillkrydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.