Jeg må innrømme at jeg har blitt svært skeptisk til hvilke merke med kylling jeg spiser. Jeg hadde rester av kokte poteter fra dagen før, disse steikte jeg og hadde på Maldonsalt
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små poteter med skallet på
Kutt opp potetene med skal på, og fordel potetene og dei andre oppkutta grønsakene i ei langpanne. Med ei langpanne som dette, treng du verken tenka på ris eller poteter eller så mykje anna
Smak sausen godt til med osteskiver, hvitløk, salt og pepper. wpa iframe[src*='viewablemedia. Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehør til fiskeretter
Når jeg ikke blogger, så lager jeg mat. En god middag er viktigere enn en dårlig bloggpost. (Nei, jeg gjør ingenting annet enn å lage mat ogblogge, haha
Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Deilige stekte poteter med sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Dette er en skikkelig sprø og gyllen potetklassiker som kan varieres i det uendelige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.