Min meget snille sønn, Henrik, smaker tålmodig på alt Snikgjest serverer han, men innimellom ønsker han seg litt enklere kost og aller helst kyllingog ris
Det som er med ris, er at den har så mye overflate (hvert korn), og da har bakteriene god mulighet å formere seg fort (dette gjelder all mat som er slik, feks
Ta deretter en spiseskje med olje til i woken, og ha i kyllingstrimlene i den varme oljen. Og vet du, – stekt ris – , eller «Fried rice” som retten heter på engelsk, går for å være en av klodens mest populære middager
Det eneste som var igjen var litt ris, men jeg hadde bacon og egg og jeg smelte alt i hop. Jeg delte bacon, løk og paprika ogsteikte de i en panne, og hadde så på risen og steik den også
En lett og god sommermiddag med ris og en mix av diverse nøtter og tørket frukt. grovhakkede valnøtter, grovhakkede mandler, rosiner, grovhakkede tørkede aprikoser og solsikkekjerner
Dette gjelder ikke bare ris, men all mat med masse overfalte. Jeg renset alle grønnsakene guleroten og nepen raspet jeg siden de tar litt tid å bli gjennomsteikt, resten delte jeg i passe store biter
Fluff opp ris, da fungere med kylling, grønnsaker og pan juice. Rør inn timian, ris, lager og krydder. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 1 rød og 1 grønn pepper, frøene fjernet og tett skiver. 250g langkornet ris, skylles. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert. Slash hvert stykke kylling 2-3 ganger. Sett kylling, løk kiler og paprika i en stekegryte eller ildfast gryte, deretter kaste med 1 ss olje og barbecue-saus. Stek i 40 minutter, snu halvveis, før klissete og øm. Kok opp, dekk til og la det småkoke i 12 min. Slå av varmen, spissen i kornet, legge chili hvis du bruker, sette lokket på igjen og la risen damp i 10 minutter mer. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 1 rød og 1 grønn pepper, frøene fjernet og tett skiver. 250g langkornet ris, skylles. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert
♥ Kyllingfilet i tynne skiver. Den perfekte familie middagen som passer til voksne og til barn. 1 ♥ Bruk stavmixeren og mix cornflakes til pulver uten store biter. 3 ♥ Kutt kyllingfileten i små skiver og vend i cornflakes blandingen. 220 grader i ca 15 minServeres med ris, salat eller med nybakt focaccia brød. #mammablogg #mamma #gravid #mat #middag 2 kopper Cornflakes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.