Dipp asiatiske kjøttboller i spicy hoisinsaus, dryss sesamfrø over og server som den er på en seng av mix salat med frisk koriander til fingermat eller med ris til middag
Nå tar du lokket av gryta som er på komfyren og former kjøttboller på størrelse med en liten golfball(disse bollene er ca dobbelt størrelse avtapaskjøttboller) Legg alle bollene på kålen
For å lage kjøttbollene presser du hvitløksfeddene i deigen og blander alt av krydder du vil ha i, og knar deigen godt før du triller passe store boller
Da ble det hurtigtining av kjøttdeig i stedet, og resultatet ble denne retten. Deretter trer du tre og tre kjøttboller på spyd, legger dem i et ildfast fat og ettersteker dem i ovnen i fem-seks minutter til de er gjennomstekt
Som mister jeg motet av alle ingrediensene i asiatiske oppskrifter, men med fiskesaus, lime og karri-pasta kommer du egentlig ganske langt sammen med vanlige ingredienser som du helt sikkert har i skapet
Form små kjøttboller med en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten. Disse spicy kjøttbollene fikk strålende karakter av et variert testpanel bestående av store og små
Sausen er spicy,salt, sur og søt. Ta fisken opp av pannen og sett til side. Spicy thai fisk. Tilsett resten av ingrediensene til sausen, og varm til sukkeret har løst seg opp
Over natten vil eggeblandingen trekke seg inn i brødet og når du tar det ut av ovnen ser det ut som et helt vanlig nystekt brød med masse deilig smak og snadder i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.