Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet
Nå tar du lokket av gryta som er på komfyren og former kjøttboller på størrelse med en liten golfball(disse bollene er ca dobbelt størrelse av tapaskjøttboller) Legg alle bollene på kålen
Innlegget Spicy hjemmelaget kjøttboller dukket først opp på Amanda Sørum. Jeg er egentlig ikke så glad i ferdiglagde kjøttboller som kjøpes på butikken, men hjemmelaget derimot, det er jo så godt
Bland sammen medisterdeig, reker, vårløk, ingefær, soyasaus, egg og pepper i en bolle. 500 g medisterdeig (eller kjøttdeig av svin). 500 g medisterdeig (eller kjøttdeig av svin)
Ha dem over i varm stekepanne og bland medkjøttboller. Sett på en stekepanne på middels varme, ha i litt olje/margarin og rull små kjøttboller som du har i pannen
Kjøttboller. Smak til med sukrin, limesaft og koriander. Kjøttboller. Riv blomkålen og ha den i en microsikker bolle sammen med noen klatter smør, salt og pepper
Jeg har laget wraps medasiatiskekjøttboller, coleslaw og masse grønt i dag, det smakte helt fantastisk og hvis du vil prøve denne godsaken finner du oppskrift på asiatiskekjøttboller her og oppskrift på den knasende sprø coleslawen finner du her
Asiatiskekjøttboller. Som mister jeg motet av alle ingrediensene i asiatiske oppskrifter, men med fiskesaus, lime og karri-pasta kommer du egentlig ganske langt sammen med vanlige ingredienser som du helt sikkert har i skapet
Form små kjøttbollermed en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten. Jeg har laget kjøttboller mange ganger, men denne oppskriften er den mest vellykkede
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.