Det er jo ikke alle som spiser kjøtt, så her ett forslag til en kjøttfri aften. Smaker helt nydelig, men den er ganske så dyr og inneholder lite 'mat' i forhold til størrelsen,
Jeg liker fisk, det har jeg gjort klart opp til flere ganger tidligere, og jeg mener at de aller fleste liker fisk ( om de vet det eller ikke) og viss de ikke gjør det så skyldes det en dårlig opplevelse som neppe er representativ for alltid
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Salt efter smak. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Smak til med salt, pepper og muskat. Og jeg vet mange kaller retten for "Fiskepudding i terteskjell", men jeg er vant med den korte versjonen ogfor meg er dette derfor "Fisk i skjell"
Dette gir god smak til grønnsakene. Ha makrell i tomat på knekkebrødene til lunsj en dag, lag en fiskemiddag, som for eksempel denne enkle laksemiddagen, og ha røkelaks i omeletten til frokost en morgen
Bruker du fiskeresterfor å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.