- Silje Bjørnstad - . Sammen med en valgfri fiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Hjemmelaget rømmedressing1 dl lettrømme0,5 dl yoghurt naturell1 - 2 hvitløksfedd1 - 2 ss gressløk1 ss majones (valgfritt, men gir litt "rundere" smak)salt og pepper . Råkostsalat 2- 3 porsjoner (jeg bruker 2 deler gulrot og 1 del kålrot)5 - 6 gulrøtter1/2 kålrotSitronsaft. 1 - 2 hvitløksfedd. 1 - 2 ss gressløk. 5 - 6 gulrøtter
Enkel og lett på smak og få ingredienser. Enkel hverdagsmiddag på kun kort tid. 250 g laks pr voksen personsalt og pepper1 ss smør1 medium gulrot pr person1/4 til 1/3 agurk pr person1-2 poteter pr personRømme(jeg var tom, derfor er det ikke med på bilde)Du begynner med å sette over potetenehøvler agurken med en ostehøvel og gulrøttene med en potetskreller. salte og steke fisken i litt smør på middelsvarme i ca 10 minutter. Hvis du ønsker å kjøre denne helt lavkarbo, så øk fiske mengden med 100 g pr person. 1-2 poteter
Jeg prøver etter beste evne å ha minst ett fiskemåltid i uka. Om jeg fikk velge hadde jeg spist fisk hver dag, men med en stor familie skal alle ganer tilfredsstilles
-Randi Annette-. Spiser du nok fisk. Her har du en enkel oppskrift. Men, jeg skulle ha fisk uavhengig av hva jeg hadde av tilbehør, så da brukte jeg av det jeg hadde
Så enkelt-men så godt. -skinke. -ost, gjerne jarlsberg. -pizzasaus. -tørket oregano. -tørket basilikum. -4 plater butterdeig, tint. Legg bitene på bakepapirkledd stekeplate, og stek på 250-275 grader til du ser at butterdeigen hever seg og blir litt brun, og osten er smeltet. -Sonja- 4 plater butterdeig
Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken
Knallgodt og skremmende enkelt. Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Pølsesnurrer på 1-2-32017-07-26 16. Ingredienser Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser Grillpølser etter ønske litt smeltet smør. Fremgangsmåte Forvarm stekeovnen til 220 grader Del hver smørdeig plate i to på langsiden Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm) begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
(ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Frossen fisk i filetter. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Torsk derimot- det ER godt (riktignok dersom man ikke spiser det fem ganger om dagen) hehe. Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.