denne middagen var å lage en skikkelig luksusrett med hjemmelaget ravioli fylt. ravioli er ingen vanskelig sak, men man trenger en pastarulle for å få den tynn
Ha hvitløken i en panne med olivenolje på middels varme. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisk tomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
Med en boks hakkede plommetomater av god kvalitet (mer umami), kan du ikke mislykkes og du kan bygge sausen ut til mange andre berømte tomatbaserte retter
Raviolimed kremet pastasaus laget på parmesan og urter, toppet med sprøstekt serrano. Man kan ikke avstå fra å spise pasta av den grunn så derfor kjøper jeg håndlaget Italiensk pasta eller som denne gourmet raviolien
Jeg har testet litt tomatsauser i det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
Det holder egentlig med det som er vist over, men om du vil. En god tomatsaus må jo være noe av det enkleste og mest geniale alle mennesker kan like, spesielt barn
Pasta med chorizo- og tomatsaus. Det blir derfor litt prøving og smaking når jeg lager det jeg ser der, og jeg ender som regel opp med noe litt annerledes enn det som var planlagt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.