Jeg lot raviolien få svømme i deilig salviesmør, enkelt og veldig godt. Denne uka kjøpte frua seg pastavalse, og da kan far sjøl selvfølgelig prøve seg på raviolimedskogsopp
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
du kan lage lasagne, spaghetti med kjøttsaus, raviolimed uendelige fyllmuligheter og hvis du kjøper ekstrautstyr til pastamaskinen så kan du lage fusilli, macaroni, tagliatelle, farfalle og mye mer
det er også vanlig å servere ravioli bare med smeltet smør og parmesan. Til denne raviolien smaker det godt med en kremet tomatsaus, som lages på følgende måte
Jeg er ikke bare fornøyd, men ganske så fornøyd med min egenkomponerte ravioli - om den nå enn ikke akkurat ser helt perfekt ut, og muligens ikke italiensk
Press forsiktig for å «forme» ravioli, og kutt med en trinse. Smak til med salt og pepper. – Å lage pasta kan være både sosialt og moro, og hjemmelagd smaker jo alltid best
Du starter med å skjære opp løk og skinke i terninger. Tagliatelle eller spaghetti (spaghetti er da absolutt det billigste, med mindre du lager pastaen selv)
Skjær til med en rille (lite hjul som lager ruglemønster og fester deigen). Pasta deig lages ved å blande durumhvete og fint hvetemel tipo 00. Bland 200 gram mel og 2 egg til en fast deig, og legg i kjøleskap 1 time. Lag fyll ved å mose 200 gram chevre, finhakk 100 gram forvellet ruccola og sitronzest fra en halv sitron. Legg fyllet på pastaplaten (ca 1 ts), pensle rundt fyllet med vann og legg en plate til over og klem ut luft. Kok ravioliene i 2-3 minutter og bland dem sammen med litt mer ruccola, olivenolje og ristet pinjekjerner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.