Tilsett parsillen, og smak til med salt og pepper. Med en stemme som til tider ligger på samme leie som Åse Kleveland eller Sarah Lenander, så må vi vel bare fastslå at Hanne er forkjølet
Jeg har byttet ut klassiske kyllingfileter med kylling overlår med bein og skinn, for at retten i selv seg og ikke minst denne kremettomatsausen som lages smaker enda bedre
Smak farsen til med salt og pepper. Stek en liten prøve og juster smaken etter behov. Form farsen til valnøttstore boller og brun bollene i en stor stekepanne
La så fisken oppi, og dekte med saus over. Mens jeg gikk å klødde meg i hodet og spekulerte hva vi skulle ha til middag, igjen, så kom jeg over denne posen fra Toro
Dekk bollen med plast og sett deigen til side så smakene får satt seg litt. Bland godt sammen alle ingrediensene til kjøttbollene, dette syntes jeg at det er best å gjøre med hendene
Kjøttboller er genialt for vår familie, mye lettere å få ungene til å spise enn mye annet kjøtt, og jeg liker å eksprimentere med nye krydderblandinger
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Jeg bladde opp i Rimi sine middagsfavoritthefter i butikken og ble inspirert av en lignende rett jeg så der
Grovkutt tomatene og ha dem i suppekjelen sammen med vann og buljong. Server med egg. det tar ikke mye lengre tid enn det tar å lage en pose tomatsuppe fra TORO – og det blir mye bedre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.