Caponata er en siciliansk rett som lages av stekte grønnsaker som surres i en sursøt saus. Noen mener retten stammer fra katalania, andre kaller caponata fetteren til franske ratatoille
Osteria Francescana – godt nok for de svina. June 3, 2015June 3, 2015. Altså – det skjer jo ikke særlig ofte at man går rundt med sommerfugler i magen som om man venter på et magisk brev i postkassen, og sjekker mailen sin hvert femte minutt i flere dager
5 damer i motebransjen, som alle har gjort en real detox i skapene sine. Vi holder til i Skovveien 8 på Frogner (lokalet mellom Baker Hansen og MagMaLou) denne uken
Osteria del Morino en restaurant beliggende i en gammel nedlagt mølle i det lille tettstedet Caorso rett før Cremona i Lombardia ble lunsjstedet vårt på vei hjem fra sommerferien 2013 i Liguria
Hadde jeg vært dem hadde jeg hatt macen full av gule lapper, jeg hadde bestilt kognitive hjelpemidler fra Hjelpemiddelsentralen, jeg hadde tatt hukommelsesoppfriskningskurs, jeg hadde hatt publiseringssperre i wordpress med fire pop-ups
Vi kommer til å se mer pop-up restauranter, åpne kjøkken, konsepter hvor hobbykokker lager hjemmerestaurant for én dag, restauranter som flytter på seg og samarbeider med andre, samt mat som bestilles og leveres på døra
While variations of Oliver’s meat-and-sauce continue to appear on the trays of cabin-trapped passengers around the globe, last April, landlubber diners clamored to pay £50 a head at British Airways’ London pop-up restaurant Flight BA2012
til pop-up ammekafe i Oslo 2. Jeg har vurdert dette lenge, frem og tilbake. Har hatt lyst å bidra, men vært fryktelig usikker da jeg i grunnen har slitt med å mestre selv
Piemontes 3 B-er er mange kjent med. Alle tre er vinnavn, og blant Italias beste. Men Piemonte har også en fjerde B, som så absolutt fortjener å bli nevnt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.