Legg den andre bunnen oppå, og pynt med masse bær. maikake, ogden ble riktig så god. Ha alle ingredienser i en liten kjele, varm opp ganske sakte, rør hele tiden
Tilsett så frø fra en vaniljestang og sitronsaft og bland inn. Det finnes mange variasjonsmuligheter, men denne gangen nå som vi går mot sommer, så synes jeg det er på plass å bruke masser av bærog frukt
Legg den andre halve kakebunnen oppå marengsen og pynt denmed de bærene som er igjen, og mynteblad. Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Siden det bringer så mange minner, ogsiden det er så godt, er dette allerede noe vi har bragt med oss som vår egen lille familietradisjon – hver søndag er pannekaker-til-frokost-søndag
Siden det bringer så mange minner, ogsiden det er så godt, er dette allerede noe vi har bragt med oss som vår egen lille familietradisjon – hver søndag er pannekaker-til-frokost-søndag
Denne oppskriften gir den perfekte konsistensen og mye deilig kryddersmak. En favoritt til frokost. Varier med hva du har av korn, tørket frukt eller bær, frøog nøtter
Du kan variere innholdet med f eks solsikkefrø, gresskarfrø, rosiner e. (ca 14 stk, disse er egnet for å fryse ned hvis ønskelig)85 g usaltet smør75 g brunt sukker1 ts vaniljeekstrakt30 g linfrø30 g sesamfrøønskelig mengde Goji bær50 g hvetemel75 g små havregryn1/4 ts natron1/2 ts saltSett ovnen på 175 graderMiks først smør og brunt sukker til en luftig masseHa i resten av ingrediensene i bollen og miks godt sammen med elektrisk mikser Form små kjeks og legg dem på bakepapir på stekebrettStekes i ca 15 minutterSunne, gode kjeks. 30 g linfrø. 30 g sesamfrø
Havregrøt er en super start på dagen – spesielt når du topper denmed alskens sunne godsaker. Jeg synes ikke det er godt når grøten blir for tykk – jeg vil gjerne ha den litt flytende
Rør i kremen til den tykner fra bunn. Skrap ut frøene. I kjøleskapetDet beste for mine kjære. Pisk kremfløten stiv og bland med vaniljekremen - så mye du ønsker
Deles opp med en skarp kniv og server gjerne med friske bær. Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet ogden myke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god
Mer om hvordan vi lager pizza da – følg med. Tilsett så resten av ingrediensene og la det koke lenge (minst en halv time – jeg lar det småkoke en time)
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt denbeste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.