En vingård i Piemonte
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 89 år deltar i innhøstingen av druene
  • 19 år jobber på gården
  • 40 år siden var Barolo en streng vin med for mye garvesyre, etter en
  • 4 o dagers gjæring, hvor både skall, kjerner og stilker var med
  • 500 flasker Barolo Manzoni
  • 4,5 hektar stort område tryller de frem
  • 000 flasker deilig Piemontesisk vin
  • 0,6 dl jomfruolivenolje (helst fra Liguria)
  • 60 gr smør
  • salt og pepper
  • 1 renset og benfri italiensk ansjos i salt
  • 1 liten finhakket løk
  • 2 finhakkede hvitløkkløfter
  • 1 liter okse, kylling eller grønnsakbuljonget
  • 1 dl Marsalavin
  • 8 skiver landbrød
  • 7 år gammel, den andre tegnet Jonas, som da gikk i barnehagen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.