I Belgia har jeg for eksempel behov for en større del mel, og min tolkning er at det er et noe finere mel som trekker til seg mindre fuktighet enn det vanlige norske bakemelet
Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Syltede portulakkstilker og asier er nok mer brukt i Danmark enn her. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikk til. Nå skjønner du kanskje hvorfor brødbaking ikke har fått større plass i mitt arkiv og min daglige matlaging
Følg Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersomdere har noen lekre matopplevelser å dele
jeg er en av dem også…Noen legger en plan de klarer å leve med, men de fleste blir litt overivrig og legger lista alt for høyt, og faller av i vinterferien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.