3-4 minutter
på hver side lot jeg plommene koke, men prøv deg frem etter størrelsen på plommene, de skal være myke men ikke koke istykker. Blir det for lite kraft å koke plommene i på slutten, så tilsett litt mere vann og litt kanel og honning.
Jeg har allerede planlagt at jeg skal på bær/sopp tur i september, og de norske eplene vi har på feriestede vårt er så utroligsaftige, tror jeg må reise ned dit å ta med meg noen hjem
i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Demp varmen på stekepannen og legg på båter av rødløk ogplommer delt i to (ta ut stenen). I stedet for plommer kan du bruke eplebåter sammen med blåmuggost
Ellen kom hjem til oss iforrige uke medplommer, og de ble tildeilig plomme syltetøy. Så pass på å kjøp inn norske plommer når det er i sesong, sesongen er kort
Det er sesong for plommerog mange lurer på hva de skal finne på med alle plommene de har. Dessuten er denne tapasen utrolig enkelt å forberede og det kan jo være en fordel på fredagskvelden etter en lang uke
Strø over sukrin gold, fibersirup/honning, ekte vaniljepulverogtil slutt valnøtter. Server varme eller lune akkurat som dei er, eller med en klatt gresk yoghurt, vaniljekesam, kokoskrem piska opp eller is
Denne marinadenvil gjøre svinekjøttet både saftigereog mer smakfullt. Det finnes mange ferdigemarinader å få kjøpt, men det er morsommere å lage marinaden selv
Det nærmer seg høst og hva passer vel da bedre enn å ta utgangspunkt iplommer. Plommene smeltet på tungen og sammen med god vaniljeisog noen skjeer av sirupen som frukten hadde kost seg i ble dette en magisk dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.