)Jeg har sett noen oppskrifter på lavkarbo kanelsnurrer, men de har inneholdt en del ting jeg verken har i skapet, eller tror jeg kommer til å bruke i noen andre oppskrifter
2 ts malt ingefær 2 ss kanel 1 ss kardemomme 1 ts malt muskat 1 ts malt nellik Slik gjør du. Smør bunn med fibersirup og strø over krydderet Rull sammen og del opp i snurrer på ca 3 cm tykkelse Sett til etterheving i 20 minutter For å få denne spesielle formen trykker du midten av snurren ned med et sugerør Pensle med melk og stekes på 200 gradet - over og under varme - i 10 minutter Mine fikk et lite dryss sukrinmelis på toppen
I forrige uke bakte jeg disse tvinnede kanelpinnene, eller kanel sticks om du vil. I stedet for å lage en kanelknute å la jeg deig-emnene rett ut på en stekeplate og stekte de som de var
Jobb litt med deigen og del den i to like store deiger (se bilde over). Jeg fikk så lyst på kanel i svingene på søndag og tenkte det kunne være ypperlig til kirkekaffen, men så var det selvsagt tomt for kanel i skapet også åpnet ikke butikkene før to (søndags åpen i jula)
30 store boller. Del deigen i to like store deler og kjevle ut hver halvdel til en stor leiv som er omtrent 30x40 cm. Del deigen i to like store deler og kjevle ut hver halvdel til en stor leiv som er omtrent 30x40 cm
Det butikkene forøvrig burde tenkt på er at enkelte store familier, sparer hundrevis av kroner på å kjøpe tilbuds kneip, og at dette kan være avgjørende for hvor en velger å handle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.