Å koke pinnekjøtt i leirgryte er utrolig smart. Kjøttet beholder saftigheten og koker ikke tørt. Sett gryten med kjøtt i ovnen og la den bare stå der i 2-3-4 timer, alt etter hvor høy temperaturen er
Påsken er her og det forbinder jeg med lam i ulike varianter…. og en hare eller to selvsagt. Idag inntok Sviddå hvilemodus men trykkoker’n fikk kjørt seg
Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Hos oss bruker vi pinnekjøtt på juleaften og som oftest på nyttårsaften også
I dag er det 20. dag jul og da var det på høy tid å spise opp resten av pinnekjøttet i fryseren. Tilbehøret ble noe annerledes enn jeg og de fleste pleier å servere til, men det var en ny og god vri som bare måtte prøves
Pinnekjøtt. 21. 12. 2014 kl. 16 i. Kjøttretter. 6 kommentarer. Det er gjerne første gang du skal lage pinnekjøtt selv, her kommer min måte å lage pinnekjøtt med kålrabistappe på
Pinnekjøtt av villsaulam med nydelig kålrabistuing. 19. 12. 2014 kl. 45 i. Lam. 3 kommentarer. Da er det snart jul folkens, og jeg har testet årets pinnekjøtt av villsaulam fra Dalpro
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.