Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Legg pinnekjøttet i vann natten over. Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt
Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Pinnekjøtt tilberedt på utradisjonelt vis innbyr til å leke jul allerede i november. Personlig mener jeg allikevel at øldampet pinnekjøtt på søtpoteter servert med ovnsbakte rødbeter fortjener sin egen lille høytidsstund
Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Hos oss bruker vi pinnekjøtt på juleaften og som oftest på nyttårsaften også
Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt. Pinnekjøtt er den beste julematen jeg kan få, med vossakorv og kålrotstappe som tilbehør
I dag gir jeg deg oppskrift på et nydelig brød som du smeller sammen på en-to-tre. Den største utfordringen er sannsynligvis at du ikke har en springform som er liten nok
Da jeg oppdaget eltefrie brød oppdaget jeg en helt ny verden. Disse brødene er så enkle å lage, blir perfekte hver gang, blir ikke tørre etter en dag, og alle sammen elsker smaken av det saftige brødet med supersprø skorpe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.