Tørk kyllingfiletene med kjøkkenpapir. Dypp hver av kyllingfiletene godt i egget. Fylt kyllingfilet. 4 kyllingfilet1 dl parmesanost1 dl brødrasp2 fedd hvitløk1 ss paprikapulver1 ts salt og pepper1 egg. 0 4 kyllingfilet
Panertkyllingfilet. Du vender kyllingfiletene i mel så i egg og deretter i varm stekepanne. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc. Deretter lager du små lommer i kyllingfileten 3-4 stk hvor du stapper det inni. Legg på kyllingfiletene og dekk med aluminiumsfolie og sett det i ovnen på 200gr i ca 30-40 min Kylling MÅ være gjennomstekt. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc
Siden det er gluten i alle panerte ferdigprodukter er ikke det noe vi spiser lenger og det er jo bare bra, siden det ikke er en sunn måte å tilberede mat på - men godt er det jo
Stek kyllingfiletene et par minutter i stekepannen slik at den får noe stekeskorpe. 500 gram kyllingfilet1 pakke bacon1 pakke fersk mozzarellaost1/2 rødløk1 paprika1 brokkoli. 500 gram kyllingfilet
Legg kyllingfiletene mellom to lag Gladpack-ark. 5 stk kyllingfilet. Sett ovnen på 200 grader. Det kan være lurt å la filetene ligge en halv time i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes
En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. 4 personer4 kyllingfileter1 pk fetaost i olje2 charlottløk2-3 soltørkede tomater1-2 dl grønne olivenParmaskinke eller baconSalt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeterHa fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffelTilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomater og bland godt sammenSmør blandingen på kyllingfiletene og rull sammenRull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssingStek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. 4 kyllingfileter
Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsaker og en smakfull saus. I så fall kan du prøve ut denne oppskriften på mine veganske "kyllingfileter"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.