Når den er ferdig, så ta stekepannen av varmen, og rør inn en klatt med smør. Lammefilet er rett og slett bare fantastisk, og passer meget godt sammen med bakt rødbete og persillerot
Smak til med salt og eventuelt pepper. Sett ovnen på 100 °C. Brun lammefileten i grillpannen uten fett. Ha på salt og pepper når fileten har fått stekeskorpe
Rykk av stilken på de store artisjokkene og kok dem i salt vann med et par teskjeer eddik i. Ta pannen av varmen og ha på revet sitronskall og sitronsaft
Pensle «fatet» med smeltet smør med en gang det kommer ut av ovnen, og dekk til med et håndkle. Trenchere har visst sitt opphav i middelalderen hvor man brukte tørt brød som tallerken
Krydre med salt og pepper. 400 g filet av lam. 1. Mos fetaost, urter og olivenolje til en smidig urtepesto, skjær aubergine i skiver og stek i ovn på ca 200 °C til de er møre, dryss over litt salt og olje
Med unntak av de kokte potetene da. I en medium varm stekepanne, hadde jeg en halv finhakket løk, og en hel finhakket kinesisk (solo) hvitløk og litt rapseolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.