Etter å ha hult ut gresskaret til lykt sitter du igjen med både masse frø og gresskarkjøtt. Frøene kan du riste lett i stekepannen eller stekeovnen, sammen med salt, olivenolje og gjerne litt chili
Etter å ha hult ut gresskaret til lykt sitter du igjen med både masse frø og gresskarkjøtt. Frøene kan du riste lett i stekepannen eller stekeovnen, sammen med salt, olivenolje og gjerne litt chili
Den syrlige rabarbraen passet perfekt sammen med sødmen fra de ulike krydderne. Denne oppskriften er en variant av en annen oppskrift på energibarer jeg postet for en tid tilbake, men i stedet for gresskarpurè har jeg her brukt rabarbrasyltetøy
Gjerne med litt yoghurt ved siden av. Nå har jeg endelig funnet en løsning jeg er fornøyd med. Gresskar er slett ikke i sesong nå, men jeg hadde gjemt unna en boks med gresskar som jeg hadde glemt
Søtpotetlokket kan du droppe hvis du ikke tåler det så godt (det er sånn midt på treet med FODMAPs). Eller du kan prøve med gulrot istedet, det bør fungere bra
Skjær gresskaret i terninger og kok i en kasserolle med vann som dekker gresskar terningene. Hell vannet ut og mos gresskaret med en stavmikser til en gresskarpure
Fikk lyst på litt av kvart, og om tok kort tid, dette ennda eg opp med. I tillegg til dette kom ei venninde av meg innom med nesten ei heil øsje med Questbarar som ho ikkje likte
*mocca-protein kan byttes ut med en annen tørrvare som fiberfin, bokhvetemel, speltmel eller lignende, i tillegg til 1 ss kakao**eplemos kan erstattes med kesam, most banan eller gresskarpure***for en melkefri versjon kan du bytte ut kesam og philedephia mot melkefrie varianter eller bruke kokosmelk****kokosmelk kan byttes ut med en annen tørrvare som bokhvetemel eller speltmel
), og nå også sammen med fisk. Gresskarpurè kan brukes til det meste. Den nydelige milde smaken tåler virkelig å smakssettes på alle mulige måter, både med søtt og salt
Inspirert av amerikansk høst følger jeg opp med enda en godsak. - Bland sammen espresso, gresskarpuré (kan være vanskelig å få tak i i Norge, jeg fant hermetisk i Sverige), og melk sammen med Pumpkin Spice
Varm det på medium varme til det begynner å boble. Her er det en fordel å bruke helmelk for å få det samme tykke melkeskummet som man får på kafé, men det ble godt og skummete med ekstra lett melk også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.