Mørk rød på farge. Bra duft av mørke bær, urter og hint av blomst. Smaken følger duften med en riktig bra balansert syre og sødme. Bra tannin. God munnfølelse. Riktig bra ettersmak. Passer fint til lyst kjøtt som svin, men aller best sammen med venner og kos. Meget bra kjøp.
Jeg er veldig svak for denne eselvinen
En vin som holder meget bra klasse. Vakker, dyp røde farge. En herlig duft av bær og kirsebær. Smaken er fyldig med en veldig bra balansert syre og sødme. Jo, dette er et virkelig bra kjøp på boks. Og litt som poteten, den kan brukes til alt. Et virkelig godt kjøp.
Vinen er spontangjæret og ufiltrert. Noe den disete røde fargen bærer preg av Duften er herlig, med bær, urter og papir. Jo, den dufter litt papir som faktisk er helt nydelig. Vinen har en god fylde, fruktig og bra balansert syre og sødme. En lang og god ettersmak. Passer glimrende til storfe og fredsommelige samtaler. Meget godt kjøp.
Du må bare huske på at du trenger å vente i noen timer. La den stå i noen timer. Men jeg er ganske lei alt som minner om julemat, så en liten vri på steken måtte til i dag
Motivasjonen var egentlig bare å sy sammen bitene for å se hva det kunne bli for noe, men da jeg hadde fått noen sammen synes jeg det så ut til å kunne bli bra størrelse på en veske jeg vil bruke til korpsøving
Beste lavkarborødvin. Da er det snart helg - og jeg er klar for litt vin i glasset. Jeg har funnet en vin som kan drikkes med god samvittighet (alt er relativt
Litt juks, men var gott och lättvint. 200 gram kuttet/ternet bacon1 løk i litt stora bitar8 soppi litt olja, salt och pepper(du trenger oxå färsk ørt, vitløk och 1 flaska rödvin)Ta det i en skål till sides. Ta de 6 kylling låren och stek det i samma stekeplata litt på begge sider sammen med 1 fin hakket vitløks fedd. Häll øver 1 flaska rödvin och 2 dl vatten och riv av litt färsk timjan eller rosmarin øver och ta lock på. koka i 50 minuter
Hell pårødvin. Retten er helt ukomplisert å lage men trenger litt tid, altså utmerket helgemat hvor man nettopp kan bruke litt ekstra tid påmatlagingen
Noen av dere har kanskje sett filmen "Julie og Julia", filmen om Julia Child som i voksen alder kom sammen med sin mann til Frankrike og da først begynte å lære seg å lage mat
Pass på at kjøttet har romstemperatur - gni kjøttet inn med kryddermiksen. Her er lammeskank braissert i rødvin og med masse urter, men prøv også denne oppskriften med øl i stedet for rødvin
Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes påinduksjonstopp
og legg en kremklatt på toppen. Arbeidet går som en lek med denne lille dingsen. Kok opp vann, vin, sukker, kanelstang, vaniljesukker og moreller og la det småkoke en fem minutters tid
Svinefilet er mat som de fleste liker, det er enkelt å tilberede og kan varieres på utallige måter. På sure våte dager er det ekstra kjekt å servere et godt måltid mat til familen
Dette er lynenkel mat å lage, men husk å starte tidlig, du trenger noen timer til koking. Fyll på en flaske rødvin – nå trenger du ikke gå til de beste hyllene i vinskapet…
Det blåste det litt mye, og akkurat da vi skulle begynne å tenne på grillen forsvant solen, og da er det ikke mye koselig i kulden, og til slutte hadde jeg jammen meg ikke tennvæske heller så da ble det på kjøkkenet som vanlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.