Kok opp lettsaltet vann mens du begynner å steke karbonadedeigen sammen med oppkuttet løk. legg i en ildfastform og ha litt rapsolje eller olivenolje over med litt salt
Karbonadedeig stekt med paprikapulver, cummin, kanel, oregano, hvitløk, salt og pepper. Og så, i stedet for å tilsette en boks med hakkede tomater som vanlig, så hadde jeg i litt ketchup og grovsterk sennep
Walter en en fantastisk bra fyr, med et hjerte av gull og et ekstremt håndlag med mat. Men så er det dette med at maten får en karakter basert på den som lager den… Vi har alle våre små tilpasninger, vi har alle forskjellige smaksløker
Skjær kjøttet i biter og brun det i en varmpanne med litt smør, i flere omganger. I dette tilfelle var det gjeterne, som kokte kjøttstykker og ville krydderurter, i store kar over åpen ild
og dette er en sånn rett du kan lage dobbel porsjon av, sånn at du bare kan varme det opp igjen neste dag, med litt mer vann og kanskje salt, hvis du har det travelt neste dag, så er dette perfekt
Kjøttdeig ogkarbonadedeig lages raskt hjemme om man har kjøkkenmaskin med kvern. HøyryggVi startet med å legge kjøtt og kvern i fryseren for å få det så kaldt som mulig
Server dette med godt brød, og måltidet er komplett. Server med godt brød. Hun hadde hatt dette på heimkunnskapen, og da fikk jeg så lyst til å lage det hjemme
Det går an å avskrekkes litt av den lange lista med ingredienser, men mye av det er ting man som oftest har i huset allikevel, som løk og hvitløk, hvetemel, poteter, en gulerot, buljongterninger
200 g karbonadedeig1 brokkolistilk1/2 avokado1 ss Tyrkisk yoghurtsalt/pepper/sitron/oljechili/kanel/gurkemeie***Stekkarbonadedeigenmed litt olje. Strø over 1/4 ts gurkemeie1/4 ts kanel litt chili, salt og pepper. Rensk, del opp og kok brokkolisilken i ca 4 min. Server karbonadedeigenmed brokolien, 1/2 avokado,saften av en båt sitron og en stor skje med Tyrkisk yoghurt. 200 g karbonadedeig. 1 ss Tyrkisk yoghurtsalt/pepper/sitron/oljechili/kanel/gurkemeie***Stekkarbonadedeigenmed litt olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.