Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. SVINESTEK. Skjær av svoren, før du pakker svinesteken inn i folie, svoren blir myk hvis den blir tildekket før den er helt kald
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. SVINESTEK. Skjær av svoren, før du pakker svinesteken inn i folie, svoren blir myk hvis den blir tildekket før den er helt kald
Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi. Nok en nydelig rett som tar 10 minutter med arbeid, men timer med venting
Beste lavkarborødvin. Da er det snart helg - og jeg er klar for litt vin i glasset. Jeg har funnet en vin som kan drikkes med god samvittighet (alt er relativt
Svinestek blir deilig laget på denne måten. Svinestek i melk. svinestek,. Retten stammer fra 1800-tallet, og svinesteken var nok ganske fet på den tiden. 1 svinestek på ca. svinestek i melk 1 svinestek på ca
Detta var gott det. -)Stek. 200 gram kuttet/ternet bacon1 løk i litt stora bitar8 soppi litt olja, salt och pepper(du trenger oxå färsk ørt, vitløk och 1 flaska rödvin)Ta det i en skål till sides
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.