Da er det bare å koke noen egg, dele med eggedeler, ha i litt finhakket purre/vår/pipe/gul løk, pepper og evt mer salt og blande i ønsket mengde majones for å få det hele til å henge pent sammen
Noen ganger tegner jeg en strek på glasset med tusj, så jeg kan følge med på hvor mye den hever. Noen ganger har jeg i bittelitt salt, men er ikke alltid jeg gjør dette
Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
Noen dråper med vann til du får en passe seig røre. Her er noen lettvinte ting du kan slenge sammen mens du tar et kort avbrekk fra lesinga (eller det du måtte drive med)
Brødet og oliven må tørkes i ovnen i noen timer for å sikre at du kan kjøre det til jord etterpå. Som tallerken til anretningen søkte jeg mot hagesenteret og var på jakt etter en krukke i terra cotta
Til bords fortsatte champagnenytelsen og i tillegg fikk vi stifte bekjentskap med en artig sak fra Loiredalen, en herlig og frisk hvitvin som kunne minne om Chablis, men som likevel var så langt unna som det nesten går an å komme
Legg til seks nye masker på hver av de to feltene hvor det ikke er noen masker. Start med å felle to masker i hver omgang i fire omganger, deretter feller du fire masker hver omgang til du har to masker på hver pinne
Denne krydderblandingen kommertil å ha en fast plass i skuffen vår, for dette var virkelig godt. Fredagen som var lagde vi oss Kylling Madras, med krydderblandingen fra "Raske retter"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.