I sommer har vi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Hva vil kunne bidra til mer energi og overskudd. Enten man er kjøttspiser eller vegetarianer, så er det å spise næringsrik mat med på å gi en fin balanse av vitaminer, mineraler og annet godt for kroppen
Fondanten er ferdig når den såvidt er stivnet, den skal være litt gelèkonsitens når du tar i formen. Det blir garantert suksess hvis du følger med steketiden godt
Tobias ville så absolutt ikke ha disse merkelige fargeklattene som lignet snegler, til tross for at jeg sa det smakte helt likt vanlig pasta, fargene var bare for at det skulle se fint ut, nei det skjedde ikke
Vil du ha ein grovare mos, så bruk ein potetstappar. Vi har tilbrakt nokre sommarar i Stor-Britannia, og den beste maten får du faktisk på dei lokale pubane
1. Mal havregryn og kokosmasse til mel i en blender. 2. Vend sammen havre- og kokosmel, salt og kakao. 3. Tilsett smør (mykt) og sirup, og rør deigen sammen til du har en fast, fuktig masse som kan formes til kuler
3 svinekoteletterSalt og pepperMelange uten melk til stekingDel 2. ) 3 svinekoteletter. Her om dagen skulle jeg prøve å gjøre min elskede svært glad ved å lage koteletter på den måten han er oppvokst med, nemlig langtidssteking/koking i stekeovnen
Dette er en loff med kun fire ingredienser, den krever lite arbeid, men det kreves litt tid til heving, men da får du tid til å gjøre andre ting, til gjengjeld får du et bakverk som er ganske så perfekt og har en sprø knasende skorpe
Hvis du bruker tørrgjær, haes den bare rett i melet. Vipp-bøtter, GreenGate og NigellaLawson i fleng. Sett til heving på et lunt sted i rundt 30-40 minutter
Mengdeforholdene er vanskelig å angi, du tar det du ønsker og smaker deg til hvor søt du vil ha den. I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.