Du lager nå mer enn du trenger så du kan bare la denne stå i kjøleskap til senere bruk. For å få oljen til lammecarreen så starter vi med å confitere hvitløken
I denne retten gjør lar vi den skinne sammen med en uslålig kombinasjon, nemlig appelsin. Den har en helt egen smak og konsistens som gjør den så utrolig bra til så utrolig mye forskjellig
Og husk- fisken skal trekke, ikke koke. Tilsett persille og smak tilmed sitron, salt og pepper. Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Ta en boks med rørosrømme og tilsett urtene. Det kreves en litt liten krukke om det skal holde med kremen her, da det ser penere ut om det ligger tettere mot toppen av krukken
(mektig – nok til mange). Sjokoladedrøm i tre lag. I en annen pisker du sammen egg, ricotta, olje og vanilje, og hell så dette over i bollen med det tørre
Jeg tror jeg ville for mye med den, hadde for høyt ambisjonsnivå og gjorde den stresset (les. Det kan variere litt fra meltype til meltype, hvor mye væske og mel som skal til, men konsistensen skal ikke være hard, ikke rennende men soggy med litt konsistens
Til dessert til denne menyen serverte jeg brownies (også de ferdigkjøpt) med jordbær til. Legg de deretter ved siden av hverandre til en firkant, og kjevle de sammen til en stor deig som passer til formen
Jeg tror jeg ville for mye med den, hadde for høyt ambisjonsnivå og gjorde den stresset (les. Det kan variere litt fra meltype til meltype, hvor mye væske og mel som skal til, men konsistensen skal ikke være hard, ikke rennende men soggy med litt konsistens
Hemmeligheten ligger i syltetøyet Strawberry Champagne Jam fra Stonewall Kitchen, som fås kjøpt i utvalgte Meny-butikker og spesial-/delikatesseforretninger i Norge (hør med importøren på firmapost@oluf
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.