Tre retters meny med champagne til Nyttårsaften.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg blåskjell
  • 200 g gulrøtter
  • 3 stilker selleri
  • 1 sjalottløk
  • 4 Kvister dill
  • 4 kvister persille
  • 1 laurbærblad
  • 4,5 dl hvitvin
  • 1 liten purre, sånn cirka 150 g 2 tomater 1 ss olivenolje
  • 2,5 dl fløte
  • 01 g safran
  • salt og pepper
  • 3 ss vermut
  • 2 ts sitronsaft
  • 2 ts potetmel
  • Havsalt og pepper
  • 3 stilker estragon
  • 4 stilker dill
  • 20 g smeltet smør
  • 6 dl hønsefond
  • 4 dl hvitvin
  • 300 g små gulrøtter
  • 250 g Persillerot
  • 300 g Nepe eller kålrot
  • 250 g mellomstore kokte poteter
  • 8 sjalottløk
  • 1 ss lyse sennepsfrø
  • 2 ts tørket estragon
  • 25 g Mørk sjokolade. En sjokolade med så høyt kakaoinnhold som mulig.
  • 6 blader hvit gelatin
  • 150 g yoghurt. Naturell
  • 100 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • saften fra en ½ sitron
  • 3,5 dl musserende vin. Helst en tørr
  • Kremfløte. Kald
  • 6 Physalis eller annen frukt.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.