Etterhøytiderogferier er det mange som kommertilbakei hverdagen og tenker at "Nå, NÅ skal jeg begynne å trene fem ganger i uka, spise sunt og ha alkoholfrie måneder frem til neste ferie"
Ha alt i en bolle passe stor til salat og strø over med sesamfrø. Tilbehør. Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året
fokusere på å kombinereforskjelligekildertilprotein, og det kan være. Hvis du ikkespiser egg ogmeieriprodukter kan det altså være lurt å kombinereulikematvarer for å oppnå god proteinkvalitet
Nå kommer det jo litt an på om det er styrketrening eller en lang utholdenhetstrening du skal drive med ogitillegg er det jo mange som følger en lavkarbodiettog da passer jo karbohydratene dårliginn
Form er ferskvare dere, og det merker man veldig godt etter en ukes sykdom Det er så utroligkjedeligog jeg vil bare blifriskigjen så jeg kan kommeordentligigang med treningenigjen
Når makaronien er ferdig kokt heller du vannet ut og har makaronien over i en ildfastform. Siden barna mine absolutt ikkespiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoliogblomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Her kommer et tips fra hvordan vi gjorde det. Mozell/Cider m/jordbær (velkomstdrikk). Det skal sies at jeg er nokså god til å lage matogitillegg har vi kokker ifamilien med tilgang på storkjøkken
Det blirshopping, handle mat, bade med barna og så hjem for å lage taco tilmiddagi kveld. Jeg fór rett på jobben for å lage meg en hvetegresshot etterpå, og så bar det hjem for en stor “proteinfettsmoothie” som bestod av
Ingenkommentarer. Var helt skjelven ibeinaetterpå, og tror det blir godt vondt i morgen. Oppå det hele har vi vent både oss oglillemann av jetlag, så mye tidtilmatlaging var ikkeprioritert
Den er å finneiarkivet, men eg velger å skrive den brukte oppskriftai dagens innleggogså, men for å få informasjon angåande ingrediensbytteogvarianter kan dere lese innlegget "Sunnevaniljefudge med variasjon"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.