Spørsmålet blir vel nå, hva spiste vi til. Jeg salter og peprer rundt hele låret, leggerdet oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og leggertilslutt på lokket
Så kunne jeg selvfølgelig ha blogget litt om maten vi har spist, men i dag var den ganske traurig og trist, ikke noe spennende å servere mine vakre bloggegjester på, med grovbrød til frokost og superenkel middagsmat, som ligner på det jeg har snakket om mange ganger før
Detteer en forrett som med sine gode smaker og enkelhet vil imponere dine gjester. Varmrøkt andebryst med appelsinfileter og noemerer en supergod forrett som er enkel å lage og som ikke tar mer enn noenminutter å tilberede
Har du lyst å prøve,kanskje øve deg til jul,så finner du oppskrift HER. Når man våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen
Tilbakemeldingene jeg har fått fra de fleste går på at deter mye mat, mat som metter lenge, gode alternativertilnår man ønskernoe søtt, men at sukkersugeter borte
(Detsmaker nok godt med moste bær også. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Deter ikke alltid så lett å velge hva man skal ha til. Grønnsaksris Spinatris (Spinat blandet med fullkornris eller byggris)FullkornsrisHjemmelaget potetbåter / potetchips, gjerne av søtpotetRåstekte poteterByggrisFullkorspastaFullkornsmakaroniVitaHjertego grove hamburgerbrødQ
Når halve tiden er gått, hakk en liten løk og et stort hvitløksfedd. Smak og justerkrydderet, la det surre i panna med lokk til grønnkålen har falt sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.