Om du ønsker å utvikle din egen stil på retten, kan du flørte med krydderurter du liker, som timian, oregano eller andre urter, men ofte er det enkleste det beste
Det er rett og slett både snacks og godt å finne når lunsjen skal inntas. Dette grove knekkebrødet basert på frø lager jeg av det som jeg har i skuffer og skap, det smaker sjelden det samme hver gang jeg baker
Hvis du ønsker mer havsalt og kanelkan du strø dette på toppen nå. Disse energibarene er i mine øyne veldig lite næringsrike og påvirker blodsukkeret mer enn det jeg tenker er gunstig for min datter
Den inntreffer nemlig sjeldent, og noen dager er det deilig at bloggen er oppdatert, jobben er unnagjort, alle har planer og at tven er full av uinteressante programmer
Dettebrødet har jeg laget med en surdeigsstarter som det tar ca fire dager å lage, men er du flink til å pleie den påstår de at den kan holde seg resten av livet
Så i dag ble det Lakse- og Koriandersuppe, fisk uten lut kan også være greit i ny og ned. Når man da altså har havnet på julematkjøret allerede før jul så er det greit å komme seg av så man ikke går lei
Og da kan man knapt nok kalle det steking. Det er påske og man må spise lammestek. Og så vidt jeg kan huske har jeg laget eller vært med på å lage lammestek i påsken de siste femten årene
Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam. DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN
(Det smaker nok godt med moste bær også. Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
Dette er den beste paideigen jeg noen gang har smakt. Det enkleste er å bruke hendene og ikke maskin. All ære til Anne Brith Davidsen som har lært meg oppskriften
Det stemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen. Dette er vår favoritt og for å ha noe igjen til jul i det hele tatt måtte jeg vente helt til i dag med å lage de
La gjerne litt deig henge over kantenedettekan trimmes av med en kniv etter deigen er forstekt. Du kan også elte deigen i en eletemaskin eller foodprosessor, bruk i såfall samme rekkefølge som forklart over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.