Fermentering, eller melkesyregjæring, er en eldgammel og tradisjonell metode for å konservere og oppbevare mat, i mangel på moderne oppfinnelser som frysere, kjøleskap og hermetikk
Mat for muskler. 04. 02. 2016 kl. 11. 33 i. Blogg. 6 kommentarer. Hei. Uten mat og drikke duger helten ikke, har du nok hørt før, og det er viktig å få i seg nok mat og drikke i løpet av en dag, og ikke minst nok næringsrik mat for at du skal kunne yte maksimalt både på trening og ellers i hverdagen
Syria er arnestaden for det gode kjøkkenet i aust-middelhavet. Seks store poteter. Denne dressingen med sitron og kvitløk vert mykje brukt til kyllingrettar og til fisk
Sukrin er den første sukkererstatninga som kom på markedet av desse variantane. Eg bruker aldri (svært sjelden) vanlig sukrin fordi det gir en kjølende ettersmak og dårlige bakeresultat etter min erfaring, så vil heller anbefale dei tre nye variantene
Heisann. Jeg skal ikke komme med en fasit på om/når/hva du skal spise før en treningsøkt, for dere vet jo godt at det ikke finnes, men jeg kommer gjerne med forslag til hva jeg pleier å spise
I restitusjonsmåltidet/måltidene bør du forsøke å få. "Etter en treningsøkt er det viktig at kroppen raskt får tilført det den trenger av næringsstoffer og væske slik at restitusjonsprosessen blir optimal", i følge Olympiatoppens ernæringsavdeling
Store fiskekaker med ca 70% fisk (noe som er bra) og ellers lite salt og annet tilsetningsstoffer. Jeg har virkelig kommet i en flott rutine som passer meg bra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.