Nu har e prøvd å samla alle julebildan av maten + kaker osv. -). -). -) Det ble. -). -). -). -). Julen 2014 mat og kaker osv. Tips en venn 2014 mat og kaker osv
- Naturligvis kan jeg det. I fjor postet jeg en “overlevningsguide” for alle som har et forstyrret forhold til mat og/eller trening, alle som elsker å trene og spise sunt, treningsnarkomane, de som er spiseforstyrret, eller rett og slett har blitt litt vell fanatisk
Til ca 30 - 40 stykk. 200 g havregryn (5 dl) (250 - 300 g om du ønsker litt fastere "kjekskonsistens"). Stek så midt i forvarmet ovn på 200 grader i 6 - 8 minutter til kjeksene begynner å bli gylne i kantene. 200 g havregryn (5 dl) (250 - 300 g om du ønsker litt fastere "kjekskonsistens")
The post Julens beste risboller appeared first on Bakeprosjektet. Risboller er perfekte å lage med små barn, min 3-åring og jeg hadde en flott bakestund en søndag formiddag da vi lagde disse
Jeg elsker det med eggesalat, tomatsild eller sursild-egentlig alt av julepålegg igrunn. -ca. -). -1 liter lunkent vann. -50 g gjær. -1 ts salt. -5 dl mørk sirup. -2 dl rosiner. -1 l siktet rugmel. Etterhev i 30-40 minutter, pensle med egg. Stekes ved 200 grader i cirka 30-40 minutter på nederste rille. -Sonja- 3 store brød. 30-40 minutter på nederste rille
Innlegget Nyttig mat for deg og magen. Ta ut posen med bananen fra fryseren 5-10 min før du skal lage smoothien. For de deilige appelsin-energikulene du ser på bildet under – ta en titt på e-boken med 8 av mine beste energikule-oppskrifter
Det gode med å starte med fermentert mat i tillegg til annen sunn og nærende mat til de små, er at de ikke rekker å brytes ned- men bare bygges sterke og motstandsdyktige
Den skal være smørbar-er den for hard. -). -Sonja- ca. -225 g smeltet smør. -150 g sukker. -1 ts vaniljesukker. -200 g smeltet,mørk sjokolade. -1 egg. -210 g hvetemel. -70 g kakao. -1 ts salt. -1 ts natron. -115 g romtemperert smør. -200-250g melis. -1 ss melis. -1 ss melk. La det være cirka 2 cm mellomrom mellom cookiesen-de flyter bittelitt ut. prøv gjerne med 1-2 ss glatt peanøttsmør i fyllet. 200-250g melis
Muscat fra Languedoc- Roussillion, ikke polvare, Eiswein fra Tyskland/Østerrike polvare, Sauternes fra Boredaux og Tokaijer fra Ungarn, disse fåes på polet
Tilsett smør og matfett og puls det sammen. - 2 1/2 kopp hvetemel. -1 ss sukker. -3/4 ts salt. -10 ss smør. -1/3 kopp matfett. -6 ss(eller mer)isvann. -1/2 kopp sukker. -1/4 kopp brunt sukker. -2 ss hvetemel. -1 ss sitronsaft. -2 ss revet sitronskall. -1/8 ts muskat. -6-8 epler, skrell og fjern kjernehusene, skjær i tynne skiver. Reduser varmen til 180 grader, og stek videre til saften som bobler opp er blitt litt tykk og paiskallet er dypt gyllenbrunt-ca. -Sonja- 2 1/2 kopp hvetemel. 1/3 kopp matfett. 6-8 epler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.