Dette vart ett lyst og ganske fint brød. Det var godt det, brød uten egg. Oppskrift til ett lite brød. Eg trur ikkjeeg knadde godt nok, for brødet mitt heva seg ikkjesånn som originalen på lavkarboforumet gjorde
Det blir fine små brødbiter. Gode små brødbiter med nydelig farge. 1 lyst, flatt brødStekeovn 220 grader i 15-20 minutter midt i ovnen5 dl hvetemel1 ts saltlitt sukker1 ss tørrgjær (1/2 pk)2 dl lunkent vann2 ss olivenolje 1 egg1 eggehvite (plommen er til pensling)---1
Her i huset blir det ingen påske uten italienskpåskebrød. Italienerne bruker hardkokte egg i brødet som symboliserer påske, og fargerike strøssel som symboliserer fargene til påske
Fegato betyr lever på italiensk, crostini betyr krutong eller steikt brødbit. Denne italienske adelskvinna har mykje av æra for at det franske kjøkken skulle utvikle seg til eit av verdas beste
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Enkelt eltefritt brød med bygg. Ikke fullt så godt som grovbrødet, men grovere enn mange basisbrød. I henhold til Brødskala-kalkulatoren til Opplysningskontoret for brød og korn ender du opp med et halvgrovt brød med denne melblandingen
Søtpotet brød. Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Men i dag var tydeligvis dagen, for nå har jeg en god haug med søtpotet-brød i fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.