Italiensk Påske Brød Oppskrift
Susanne Interior
Susanne Interior
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 2 brød trenger du
  • 115 g smør usaltet (bruker du smør med salt dropp saltet i oppskriften)
  • 1 kopp melk
  • 1 pakke tørrgjær
  • 2/3 kopp sukker
  • 3 egg Litt salt
  • 1 ts vanilje
  • 4-5 kopper mel + litt mer til elting
  • 6 hardkokte egg (valgfritt)
  • 1 egg til pensling
  • fargerikt strøssel (valgfritt)
  • 1 ) Smelt smør i en liten kjele (eller i micro) tilsett så melken og varm smør og melkeblandingen til den er fingervarm.
  • 2 ) Ha gjær og sukker i en bolle og hell over melkeblandingen, rør om.
  • 3 ) Tilsett lettpiskede egg, og miks sammen.
  • 4 ) Ha i salt og mel og elt deigen. Du vil trenge mer mel, men ikke tilsett noe mer enda.
  • 5 ) Tilsett vanilje til slutt.
  • 6 ) Ha deigen i en bolle dekket med plastikk folie eller et håndkle, og sett deigen til heving på et lunt sted til deigen er ca dobbelt så stor.
  • 7 ) Sett ovnen på 180 grader Del så deigen i 4 like store deler og elt deigen til den ikke lenger er klissete.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.