og som tilbehør til middag. God baking. Smelt smør, og ha i melk til det blir fingervarmt. #horn #morshjemmebakte #gjærbakst #godtno #oppskrift #matprat #bakemamma #kjøkkentjeneste #mamma #matfoto #baker
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Smaker best rykende varm med en god klatt smør og litt honning. På helt tradisjonelt vis lages dette brødet ved å varme opp litt baconfett, talg eller annen olje i en tung støpejernspanne og deretter helle et røre basert på maismel, egg og melk direkte i det varme fettet
og blir så luftigeoggode. og heller melkeblandingen over. blandes godt. Trill ut rundstykkene og. 1 ss luftigere bakst. Når smøret er smeltet - hell oppi melken i kjelen - og la dette bli varmes opp til 40 grader. Deretter tar du 1 egg - salt, tørrgjær og sukker i kjøkkenmaskinen -. Deretter tilsetter du melet sammen med 1 ss luftigere bakst. Elt godtog sett til heving (ca 1 time)
Jeg ønsket likevel selvfølgelig å lage noe godtog ikke minst rosa til den kommende mor. Disse har en frisk og tydelig smak av bringebær, er SÅ luftigeog er ikke like søte som de marshmallowsene du kjøper på butikken
Resultatet ble super luftigeog kjempe gode boller. I dag tok jeg rester med på jobben, til jubel også der, alle likte dem kjempegodt, både cøliakere og ikke-cøliakere
Jeg vispet først egg og vaniljesukker luftig, før jeg hadde i smør, lettrømme og melk. Vi var tilbake på lørdag, men vi har ikke hatt tilgang til internett her hjemme før i går ettermiddag, noe som resulterte i abstinenser for både «gammel» og ung
Disse små, hjemmelagde ogluftige brødene hadde vi til en pastarett forrige uke. Jeg har tidligere laget mini focaccia og vært fornøyd med disse, men jeg lurer alltid på hvor lite mel man egentlig trenger å bruke før det blir for lite
Hvis du følger forklaringen til punkt og prikke får du en deilig og myk loff. Kjempeluftig loff. Rør inn salt og mel i flere omganger til det har blitt en jevn og fin deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.