Tjo, det er jo sikker godt til vafler og sånt, tenker nok noen. Jeg tenker at jeg elsker Kefir, og at det kan brukes til så mye mer enn bare vafler og sveler
Det fine med flere av disse kreativitetene er at de krever litt utetid først, for her bruker vi mange av skogens materialer, kongler, kvister og blader blandt annet
Da har vi endelig bestemt oss og bestilt spisestue ogstoler fra Living. Har satt sammen en kombinasjon selv og det blir spennende å se hvordan det vil se ut samlet
Noen ganger stopper jeg opp og spør meg selv om hvorfor jeg ikke gjør mer av det som gjør meg glad. Hva om vi lar kreativiteten ta styringen og skape noe vi så setter ut i verden
Gode grønnsaker og masse krydder var redningen. Litt matprat igjen. Nei, ikke i form av junk food, men man kan ofte skimte tørr kyllingfilet og brokkoli i matboksen min
Avkjøl på rist etter få minutter, og oppbevar kjeksen i en tett boks, om det blir noen igjen. Del gjerne innlegget med noen du vil lage disse kjeksene sammen med
Fres finhakket sjalottløk i en gryte, og tolsett sukker slik at det blir litt karamellisert. På julemarkedet i Spikersuppa i Oslo var jeg heldig og fant en fin flatbiff av Hjort fra Breheimen Mat i Sjåk
Nå elsker jeg salt og røyksmak og synes røykelaks er triste greier om den blir for tam i smaken, så neste gang skal jeg ha enda mer salt på, selv om de mengdene jeg skriver her i bloggen er litt i overkant av det som blir anbefalt i de fleste oppskrifter
Jeg skulle egentlig være med på Shape-Up weekend i juni og holde matkurs, men det er såpass nære termin at jeg følte det ble litt risikabelt å takke ja – selv om jeg satser på at formen er super helt til slutten, så kan man aldri vite sikkert
Imponer noen du kjenner davel. Deigen er faktisk en variant av en opspkrift dere har sett før jeg synes faktisk det er litt deilig å ha en dønn sikker hvetedeigoppskrift som man vet aldri slår feil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.