Har lenge hatt lyst til å lage coq au vin, nå ble det en anledning, og jeg ble ikke skuffet. Retten er heller ikke vanskelig å tilberede, men det tar litt tid
Denne nydelige gryteretten Coq au Vin er egentlig en høstrett, og man kan godt si den er Frankrikes nasjonalrett, den er svært populær over hele Frankrike og lages på forskjellige måter fra distrikt til distrikt og med sin egen lokale vin
Coq au Vin er fransk bondekost på sitt beste og her blir det aller best når man lager alt fra grunnen av, så da starter man med å koke kyllingkraft, og fortsetter videre mens kraften koker med å tilberede resten av retten
Oppskrift på coq au vin – eller kyllinggryte i rødvin. I mi første tid med eigen hønsegard har eg studert desse fjørkledde skapningane med stor undring
Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, å gu det gjorde godt. SÅ for andre som trenger en liten latter, eller en virkelig hysterisk latterkule så gå inn å les på Damn you auto correct
Kveldene hadde fått en noe svalere karakter siden månedskiftet fra Juli. En ellers pen rolig værtype, men det blåste alikevel en episk vind gjennom gamlebyen denne aftenen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.