Grillet rødvinsmarinert høyrygg og bibringe av okse – Le chef d’oeuvre du boeuf
Matpreik
Matpreik
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg
  • 200 kr Det er de gode fete billigste kjøttstykkene som er best
  • 1 kg høyrygg av okse – hel
  • 1 kg bibringe av okse – hel
  • 1 flaske rødvin
  • 2 gule løk
  • 6 fedd hvitløk
  • 6 store gulrøtter
  • 1 persillerot 2 laurbærblader
  • 1 liten bunt med bladpersille
  • Noen dryss tørket timian
  • Noen dryss hele pepperkorn, slik som grønn, rød og sort pepper
  • 2 ss smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.