En indisk curry med masse gode smaker som er tyknet med mandler og valmuefrø. lammekjøtt med ben. Stek løken på svak varme i en jernkjele sammen med ingefær, hvitløk og chili i smør i ca
Raita er et MÅHA tilbehør til indisk mat. Her blir de liiiv rai rai -ta. Friskt og utrolig digg dipp til naan brødet, roer ned og balanserer den sterke maten, og kan brukes til nær sagt alle typer kjøtt og fisk – etter min mening
Raita er en tykk indisk yoghurtsaus med agurk og mynte. Det er ett klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på dempe
Normalt er det ikke nødvendig med chili i raita, siden den skal balansere for krydder, men siden rødbet er litt søt i smak synes jeg det er godt å ha i litt chilipulver
Start med å tilberede tomatsalat og raita, som oppbevares i kjøleskapet. Curry betyr gryte i India -og denne gryten fyller kjøkkenet med gode indiske lukter
Varm nanbrød og topp med deilig og frisk raita av epler, minte gelè og rødløk. Jeg brukte et ferdig glass med Tandoori marinade og penslet kyllingkjøttet før steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.