Friskt og utrolig digg dipp til naan brødet, roer ned og balanserer den sterke maten, og kan brukes til nær sagt alle typer kjøtt og fisk – etter min mening
Raita er en tykk indisk yoghurtsaus med agurk og mynte. Det er ett klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurtog agurk er med på dempe
Raita er kald saus som balanserer de sterke kryddersmakene i et indisk måltid, men det passer ypperlig som tilbehør til tapas, grillmat og som saus til kjøtt og fisk
Det er lettvint og velsmakende, kjølende og forfriskende. Hos oss er det den perfekte smaken til nan-brød, salater og de oppskriftene jeg bruker på indiske retter
Raita kan du lage av mange typer frukt og grønnsaker, her er enkel variant du enkelt kan få til. Den er smakfull, men uten å være sterk og skal kjøle ned når vi får i oss sterke krydder som øker temperaturen i kroppen
Start med å tilberede tomatsalat ograita, som oppbevares i kjøleskapet. Raita *. Curry betyr gryte i India -og denne gryten fyller kjøkkenet med gode indiske lukter
Varm nanbrød og topp med deilig og frisk raita av epler, minte gelè og rødløk. Raita. Her har du et tips til en enkel, rask og særdeles smakfull sommermiddag
Kyllingfilet med mangosaus, ris, mangochutney ograita. Raita. Etter mye tung julemat kan det smake godt med litt frisk og god kyllingfilet med deilig mangosaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.