Friskt og utrolig digg dipp til naan brødet, roer ned og balansererdensterkematen, og kan brukes til nær sagt alle typer kjøtt og fisk – etter min mening
Raitaeren tykk indisk yoghurtsaus med agurk og mynte. Den skal serveres kald, rett fra kjøleskapet. Det er ett klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på dempe
Dette fordi det gir meg merfiber og dermedholder meg mett lenge. Jeg sverger ofte til frø og nøtter når jeg skal lage brød, knekkebrød ellerrundstykker
Raitaer kald saus som balanserer de sterkekryddersmakene i et indisk måltid, men det passerypperlig som tilbehør til tapas, grillmat og som saus til kjøtt og fisk
Raitaeren kalt dip eller saus som balanserer de sterkekryddersmakene i et indisk måltid. Den kan brukes til tapas, grillmat, sammen med stekt kjøtt eller fisk eller som tilbehør til grønnsaker
Raita Har du vært på en indisk, pakistansk eller indonesisk restaurant, har du ganske sikkert vært borti enellerannen variant av dennesvalendebrannslukkeren
Raitaeren kald rett basert på syrnet melk. Dener smakfull, menuten å være sterk og skal kjøle ned når vi får i oss sterkekrydder som økertemperaturen i kroppen
Curry betyr gryte i India -og dennegrytenfyllerkjøkkenet med gode indiske lukter. Start med å tilberede tomatsalat og raita, som oppbevares i kjøleskapet
Nedenforfinner du oppskrift på Falafel med hummus, taboulé og yoghurtsaus. Herkommer et forslag til en kjøttfri middag, og dennegangenerinspirasjonenhentet fra Midtøsten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.